НОВИНИ

Млад мъж от Азия опитва да изнасили жена на средна възраст, но възрастен европеец проваля плановете му

Пакистанец – „мигрант“ се е опитал да изнасили италианка посред бял ден, но пенсионер от Бреша е осуетил плановете му.

Опитът за изнасилване е направен (отново, както при доста от последните подобни случаи) посред бял ден. Насилникът е пакистанец („мигрант“), който е бил решил да насили 55 годишна жена. Неприятната сцена се е разиграла на 2 октомври около 10 часа сутринта.

Първоначално 28 годишният пакистанец я е нападнал в гръб като й е запушил устата, за да не може да вика за помощ. След това е започнал да й разкъсва (сваля) дрехите и изглежда успоредно с това е успял да си смъкне пантялоните, съобщава «Бреша Тодай“.

За щастие преди да успее да продължи с издевателството и насилието гнусната сцена е забелязана от Франческо С. от Бреша.

Първоначално той е видял разиграващото се от далече, приближил се е с кола, след което пеша е стигнал до насилника. След това, той и шофьорът на автомобила са принудили „бягащият от насилието“ (пакистанец) да избяга и от мястото на готвеното от него престъпление.

В последствие виновникът е намерен от карабинерите и арестуван. Сега той е обвиняван в сексуално насилие, което той отрича.

Ситуацията – за съжаление – може да се определи като „стандартна“. Това, че т.нар. „мигрант“ сексуално напада непозната жена , вече трудно би могло да „впечатли“ някого. Че се опитва да насилва посред бял ден (също за съжаление) изглежда вече не е изключение. Но това, което прави случая „нестандартен“ е, че ГЕРОЯТ на ситуацията Франческо С. е на 81-години.

Въпреки това, той не се е поколебал да се притече на помощ на една напълно непозната жена, нападната от един 28 годишен непознат мъж. Вероятно, монокултурно разбиране за отношение към близките и жените.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас