НОВИНИ

Поредни сцени на насилие от нелегалните мигранти в Европа са се разиграли в някогашната Република Генуа (до 1797 г.) в италианска Лигурия.

27 годишен мароканец – обозначен от медиите само с инициалите Е.К.З., който е нелегален, е принудил млад мъж да излезе от автомобила, за да може след това да изнасили годеницата му (на 24 години).

Насилието се е разиграло в събота срещу неделя (около 04.00 ч. сутринта) в Сестри Поненте (индустриално предградие на Генуа). Мароканецът е заплашил с пистолет двойката и ги е принудил да влязат в колата, която в последствие е откарана в покрайнините на града. Там „бягащият от насилието“ мигрант е започнал да крещи „Отиди да ми донесеш пари от банкомата или ще я убия!“ Тогава, мъжът е излязъл от колата с надеждата, че като донесе парите всичко ще приключи, но мароканецът изнасилил 24 годишната жена.

Властите са били предупредени за нападението след първото насилие и са успели да спрат автомобила на годениците (за съжаление) непосредствено след изнасилването – жената е била в шок.

Но, това е било само последното престъпление на „горкия бежанец“ през тази нощ. Преди да нападне двойката, той е нападнал и ограбил двама двадесетгодишни генуезци, като им е нанесъл удари със счупена бутилка по лицата – взел им е телефоните и портфейлите. Други петима човека са били пък заплашвани с пистолет (според някои информации – може би фалшификат) за да ги принуди да му дадат личните си ценности.

„Културно обогатяващият Европа“ мароканец е „повече от добре познат“ на органите на реда – за поредица от престъпления срещу собствеността, а в столицата Рим е издирван за въоръжен грабеж и по обвинения в сексуално насилие.

Сега на 27-годишният мароканец са предявени обвинения в сексуално насилие.

По информация на „il Giornо“ и „Messaggero“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас