НОВИНИ

Някой определено има нужда от защита, но май … не са те

Точно когато човек си мисли, че безчинствата на т. нар. „мигранти“ са достигнали връхната си точки и винаги се намира някой „герой“, който да го опровергае.

Поредната варварска сцена се е разиграла в Болоня в отделението за първа помощ на болницата Сант’Орсола.

„Главният герой“ в поредното насилие е бездомен пакистанец и 23-годишна жена, която е била в кома.

В малките часове на петък срещу събота (14 октомври) жената е приета в болницата в етилова кома, след което е била настанена „в стая за разпределение в очакване някой да се погрижи за нея“, пише „Resto di Carlino“.

За нейно нещастие в стаята е имало и 50-годишен пакистанец, който около 23 ч. е биз заведен там, от италианка, която го е видяла да спи на улицата.

Двамата пациенти са били в една стая и разделени от подвижна завеса. Жената е била в кома и след като „бягащият от насилието“ е видял, че тя не реагира е решил явно да изкара нощта с „бонус“.

За щастие,  в помещенията е имало инсталирани видео камери и когато медицинска сестра е видяла какво се случва е влетяла в стаята като е помолила колегите си да извикат полицията.

Пакистанецът е бил заведен в квестурата, където е бил идентифициран.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас