НОВИНИ

Нелегалният имигрант е подстрекавал към омраза срещу …. христяните

34-годишен алжирец  е депортиран от Италия в четвъртък по причини свързани с националната сигурност, съобщи италианското министерство на вътрешните работи.

Мъжът, койте е бил нелегален имигрант е обозначен от „Дивизията за общи разследвания и специални операции“ към полицията за анти-тероризъм в Катания (о. Сицилия) за „подстрекаване за извършване на терористични престъпления“ след като е публикувал в страницата си във „Фейсбук“ изказвания в подкрепа на преследването на христянски общности в Близкия Изток от джихадистки групи, съобщава АНСА.

Дали е „ръкопляскал“ на отрязаните от муджахидините глави – „политически коректните“ италиански власти пропускат да съобщат, както и да дадат информация колко време де факто подкрепящите терористична организация постове са „битували необезпокоявани“ из социалната мрежа, където през последните дни британската полиция е „на лов“ за „хейтъри“ (подстрекаващи към омраза).

С неговото експулсиране, към момента върнатите от Италия по родните им места стават общо 86 за тази година и 218 от началото на 2015 г.

Всички те са гравитирали към екстремистки групи,  съобщава още италианското МВР.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас