НОВИНИ

Едва 5 от общо 2 429 заселени по разпределение мигранти в Ротердам са започнали работа на пълно работно време.

От 2015 г. насам, холандският град Ротердам е приел разпределените му по вътрешна (да Холандия) квота 2 429 мигранти (или казано „толерантно“ – „бежанци“). И е започнало интегрирането им.

За тези вече почти 3 години, едва 4 (0.16%) от тях са започнали работа на пълно работно време, съобщава холандският „Sceptr“.

Ако някой си мисли, че останалите може би работят – макар и на съкратен работен ден, то жестоко се заблуждава, защото 95% от тези 2 429 „работливи и миролюбиви хорица“ са изцяло на социални помощи. Иначе казано, на работа са се хванали 122 мигранти, вкл. и четиримата на пълен работен ден.

Ротердам не е изключение – общо в Холандия, след „интегрирането им“, едва 10% от „бежанците“ са се хванали на работа – на намалено работно време. Останалите 90% са на издръжка на холандските данъкоплатци.

Защо ли политиците ни – национални и европейски, избягват да коментират подобни статистики? Нали едно от оправданията им за улесняване на нахлуването на мигранти в ЕС е точна такова – „приток на работна ръка“, която била крайно необходима на „застаряваща“ Европа. Може би, защото се оказва, че „застаряващите“ европейци, ще трябва да издържат и почти всички „бежанци“ и присъединяващите се към тях техни семейства?!

Колко ли ще издържи „толерантността“ на европейците?

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас