НОВИНИ

Нарко-дилър първо е дрогирал жертвата си, след което я изнасилил

Поредната сцена на насилие се разиграва във Флоренция. Жертвата е 20 гошина италианка дрогиана и изнасилена от 20-годишен сомалиец.

Сомалиецът, който е добре известен на полицията, е бил арестуван на 30 ноември по обвинения в нападение и изнасилване – той първоначално е заставил жертвата си да вземе кокаин, за да преодолее съпротивата й след което се е изгаврил с нея.

По информация на „Il Trentino“, мъжът има разрешително за постоянно пребиваване в Италия в качеството си на лице, което се нуждае от защита по хуманитарни съображения, и е бил разпознат от жертвата сред група негови сънародници на площад „Независимост“ (разпознаването е станало около седмица след нападението).

Ибрахим Али Ханад е бил добре познат (още преди изнасилването) на властите за: грабежи, наранявания, оказване на съпротива на длъжностни лица и престъпления свързани с наркотици.

Според показанията на жертвата (пред полицията), тя е отишла да си гупи хашиш от сомалиеца, който обаче я е изнасилил на площада около 23 ч. (местно време).

Информацията дали сомалиецът е „търсещ убежище“ е леко противоречива – според някои италиански медии – не, но според повечето – да.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас