НОВИНИ

Министерство на отбраната на РФ е готово да води диалог с американските си колеги за оказване на помощ в унищожаването на бойци в западните райони на Ирак, съобщи Началника на ГЩ на ВС на РФ, армейски генерал Валерий Герасимов на ежегодния брифинг за чуждзестванните военни аташета.

По думите му, вниманието на международната общност трябва да се съсредоточи върху унищожаване на бойците в западните райони на Ирак за предодвратяване връщането на „Ислямска Държава“ (ИД) в Сирия и изключване на възможността от възраждане на „Халифата“ там, а не върху „развръщането в Сирия на свои военни бази“.

„Готови сме да водим диалог и да се присъединим към американските колеги в решаването на дадения въпрос“, казва още той, цитиран от РИА „Новости“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас