НОВИНИ

(Обновена)

Двама от тримата „бандити“ ликвидирани в хода на контратеростичната операция в Ставропол (в събота) са били жители на района Левокумск, Ставропол.

По данни на източник от силовите структури, коментирал за ТАСС, самоличността на престъпниците е установена. Един от тях е жител на с. Левокумско, район Левокумски (Ставропол), втори е роден в Дагестан, жител на с. Приозерное, район Левокумски, а третият е от Чеченската Република. И тримата са на възраст не повече от 24 години.

По-рано беше съобщено, че в петък/събота – около от 11.30 ч. до 3.30 ч. – в Ставропол е бил въведен режим на контратерорсистична операция. В частен дом са били блокирани няколко престъпника, които са планирали терористични атаки на места, където има много хора, както и че трима „бандити“ са ликвидирани.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас