НОВИНИ

Поредният, търсещ убежище насилил деца е от Иран. Той е арестуван в немския град Оринген след като е обвинен в сексуално посегателство срещу три деца.

„По-особеното“ в този случай е, че насилникът е на 63-години – обикновено търсещите убежище със „секс спешност“ (това е оправданието дадено от един такъв пред съда!) са до около 30 г. – и при опита за сексуално посегателство една от жертвите е момченце.

„Инцидентът“ е станал в неделя в обществен басейн в града, където 63-годишният иранец (вероятно не бягащ от Асад или „войната в Иран“) сексуално е насилил две момиченца – на 9 г. и 7 г. – както и 7-годишно момченце. По информация на немския „Билд“, извращението с момченцето е продължило поне 7 м., докато мъжът е бил във водата.

Служителите на басейна са били алармирани от посетители – поне трима човека са били свидетели на своеволията на търсещия убежище – а децата са казали на родителите си какво им е направил мъжът.

Насилникът незабавно е бил принуден от служителите да напусне (водата на) басейна и да се облече, полицията е била повикана и той е бил задържан на място. Служителите на реда сега водят разследване и евентуално може да го обвинят в сексуална злоупотреба с дете.  

Никакви други детайли за самоличността на „търсещия убежище“ не се съобщават, но басейните в Германия и Австрия – в частност – се превърнаха в любимо място за секс атаки, често извършвани от търсещи убежище или „прясно“ пристигнали в Европа „мигранти“. Случаите, в които жертви на „извратеняците“ са деца, също – за жалост – не са изключение.

В опит да предотвратят посегателствата, някои водни съоръжения (басейни и водни увеселителни паркове) се опитаха да забранят достъпа до тях на „мигранти“/търсещи убежище, но те обикновено са изправени пред яростните атаки и критики от страна на (леви) активисти, а често и от представители на властите и подобни забрани остават в действие много кратко.

Използвана е информация на „БрейтБарт“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас