НОВИНИ

Жителите и посетителите на известния по-рано като световен ски – курортен център австрийски град Инсбрук през нощта на събота срещу неделя (16/17 декември) на две с нищо не предизвикани атаки на мигранти срещу местните.

Първият случай е станал около 04.30 ч. сутринта, когато трима нападатели са атакували 27 годишен местен жител, когато той се е прибирал у дома си след коледно парти.

Той е бил спрян на улицата от трима човека, след което е последвало спречкване. Единият от нападателите го е ударил с юмрук в лицето, като ударът е бил толкова силен, че потърпевшият е паднал на земята. След това е бил ритан докато е изпаднал в безсъзнание. Свестил се е в болницата.

Според очевидец, поне единият от нападателите е бил с „тъмна кожа“.

Второто нападение е станало около 06.00 ч. сутринта в неделя. Двама палестинци са започнали да закачат приятелката на местен жител. Тиролецът се е опитал да я защити, в следствие на което е бил ранен с нож. След това нападателите са избягали, но по-късно са заловени от полицията.

По информация на в. Кронен цайтунг“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас