НОВИНИ

Полицията в Германия отново се нуждае от помощта на обществото за да открие поредния мигрант извършил сексуално насилие над деца.

На 11 януари вечерта (около 20.00 ч.) на автобусна спирка във Вилинген – Швенинген (около 90 км югозападно от Щутгарт) към две 11 годишни деца се приближил мъж на около 20 години, полицейското описание на който отговаря на приетото за толерантно за мигрантите в Германия – говорещ с чужда акцент, тъмна кожа и тъмна коса на малки къдрици.

Той поискал от тях пари за да си купи цигари. След като взел от едно от децата 6 евро, той ги отвел в градинка, намираща се до спирката. Там напъхал в устите им по една цигара, запалил цигарите и отпратил (т.е. пуснал – бел.ред.) едното от тях. След това, хванал другото дете за коляното и между краката… Детето успяло да се отскубне и избягало заедно с другото дете. Уведомили за станалото полицията и родителите си.

Сега полицията издирва педофила, за когото се знае още, че по време на станалото е бил облечен с тъмно яке и тъмен клин и е носел червена раница. И иска помощ от гражданите, като съобщава, че засега няма заподозрени.

Интересно, как ли ще го открият при такова описание?! Но, какво да се прави – трябва да се пази имиджа на мигрантите.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас