НОВИНИ

Мохамед Хамдан (известен и като Абу Хамза), член на политическото бюро на терористичната организация Хамас и брат на Осама Хамдан, който отговаря за международните връзки на организацията е бил леко ранен при бомбен атентат в Ливан.

Според съобщенията, Хамдан е бил ранен около 12. 00 ч. днес при избухване на взривно устройство когато е отварял вратата на BMW-то си в град Сидон, където се намира един от двата най-големи лагери за палестинки бежанци в Ливан.

В ливански медии, които се позовават на собствени източници, се появиха и съобщения, че в атаката са замесени израелските специални служби.
Новината за атаката идва на фона на изявление на представител на израелската армия, че тази сутрин е бил разрушен таен тунел на Хамас от Ивицата Газа в Египет. Тунелът е минавал под разделителните съоръжения, под ГКПП Керем Шалом (един от основните в района), под два горивопровода, близо военно съоръжение и от там е продължавал на територията на Египет.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас