НОВИНИ

Във вторник (16 януари) в мецанина на гара Ostbahnhof в Мюнхен, нигериец се е опитал да изнасили рускиня, но турчин, който забелязал ставащото извикал полиция, която предотвратила изнасилването и задържала престъпника.

Във вторник вечерта, жертвата – рускиня на 59 години и насилникът се оказали в един автобус. Двамата (те не са се познавали) слезли на гара Ostbahnhof.
Жената разказала на полицията, че младият мъж (нигериецът е на 24 години) и тя просто вървели в мецанина на гарата, когато изведнъж той я сграбчил, хвърлил я на земята, разкъсал панталоните и бельото й и искал да я изнасили.

За неин късмет, 61-годишен турчин забелязал ставащото и уведомил полицията. Незабавно отзовалите се полицаи успели да задържат престъпника преди да успее да изнасили жената.

Престъпникът е задържан, като до вечерта на сряда все още не му е било повдигнато официално обвинение.

Показателно – престъпник, жертва, свидетел (спасител) и полиция. Немци (може би) са били единствено полицаите.

По информация на „Focus“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас