НОВИНИ

През миналата седмица мотоциклетист забелязал два куфара оставени на до пътя в района на Поленца, провинция Мачерата. Повиканите полицаи открили нарязано на части тяло на жена – перфектно измити (за да няма никакви следи от кръв) и натъпкани в куфарите.

Няколко часа по-късно било установено, че това е тялото на обявената за изчезнала 18 годишна Памела Мастропиетро от Рим.

Три дни преди това, момичето напуснало комуната Парс в Коридония, където постъпила доброволно за да се възстанови след като спряла да употребява наркотици. Приятелите, интимният й приятел и семейството й били започнали кампания в социалните мрежи – за да я намерят…

На 31 януари, благодарение на записи от охранителни камери на една аптека, полицаите задържали мигрант - нигериец на 29 години, живеещ в Мачерата, с разрешение за пребиваване в Италия, който бил видян на записите да следва момичето. Когато го задържали, той отрекъл да има нещо общо с убийството и… дал имената на други хора. Но именно той е влачел със себе си двата куфара, в които в последствие е било открито тялото на Памела.

Въпреки всичко, основните подозрения на разследващите са насочени именно към нигериеца, който е известен на полицията като разпространител (продавач) на наркотици. Според някои италиански медии, той дори си измил щателно ръцете с белина – за да може да заличи всякакви следи от кръв или други материали, които да дадат възможност чрез ДНК-експертиза да бъде свързан с убийството.

Предположенията за причините за престъплението са най-различни – доколкото официални информации и изводи от разследването засега няма. Те варират от свързани с трафика на наркотици до вуду-ритуали (вътрешностите и сърцето на жертвата така и не са били намерени).

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас