НОВИНИ

В Тюбинген е започнал съдебния процес срещу млад мъж, мигрант от Гамбия – който е обвинен за две изнасилвания и два опита за изнасилване.

Според обвинението, през май и октомври 2015 г. – непосредствено след като е дошъл в Германия – той е атакувал три пъти жени, прибиращи се у дома си. Успял да завлеч( една от тях в храстите, където я пребил до припадък, след което я изнасилил.

При другите два случая, след като жертвите са се съпротивлявали много ожесточено и са вдигали шум, той е избягал поради страх да не бъде заловен.
През февруари 2017 г. „бежанецът“ успял да подмами жена – инвалид, която в последствие изнасилил.

През март бил заподозрян за изнасилването – той отрекъл, но бил уличен след направения ДНК-анализ на слюнката му. Тази следа го свързала и с трите нерешени до тогава случая в Тюбинген.

Гамбиецът е дошъл в страната преди три години и според прокурорите е дал няколко дати на раждане, според една от които е на 22 години. Задържан е през юли 2017 г.

По информация на „TAG24“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас