НОВИНИ

„Дай ми таблета си“, после опит за изнасилване

Една от последните жертви на „бягащите от насилието“ е българка, която е станала обект на кражба и след това на опит за изнасилване в италианския град вентимиля, провинция Империя.

Чужденецът – чиято националност и до момента не е известна – е нападнал младата българка в центъра на града (vico San Nicola) на 2/3 февруари. Италианските медии коментират, че ако насилието се е разиграло през деня, всичко е можело да се размине с „обичайните вулгарности“, но в 2.30 ч. в района няма никой или почти никой.

Според това, което е възстановено до момента от властите, непознатият е препречил пътя на жената – която е бездомна и е смятала да спи на открито, съобщава „Il Giornale“. Първоначално той се е опитал да й вземе таблета, след което е преминал към изнасилване – пребил я е и със сила е успял да й свали панталоните.

Младата жена е успяла да се спаси единствено, заради виковете "със всичка сила", които са привлекли вниманието на хората намиращи се в съседство и са ги накарали да излязат навън и да се намесят. Един от намеселити се е преследвал нападателя няколко стотин метра, но (за съжаление) макар и със смъкнати гащи, той е успял да избяга.

В момента властите проверяват видео записите от камерите в района с надеждата да успеят да съставят портрет на нападателя.

Жената е била откарана в спешната помощ на болницата в Бордигера.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас