НОВИНИ

18-годишен афганистанец, търсещ убежище е арестуван в германския град Еслинген за предполагаемо изнасилване на 13-годишно момиче, само месец след като е бил освободен от затвора, където е бил за сексуално посегателство.

Според изявление на офиса на обществения прокурор на Щутгарт и полицията в Ройлинген, търсещият убежище е бил арестуван в понеделник, но 13-годишната жертва е съобщила за нападението едва в сряда след като е видяла нападателя отново и той я е заплашвал съобщава "БрейтБарт" по информация на „Süddeutsche Zeitung“.

Следователи са коментирали, че момичето наскоро се е запознало с афганистанеца, както и че тя го е посетила в понеделник, когято той я е принудил да правят секс (може би детето е гледало твърде много предаванията за детския канал „КiКa“ за „приказната любов“ между бежанци и немски момичета!).

Насилието идва след като 18-годишния е бил освободен от съоръжение за задържане на младежи след като е бил осъден на 1 година за опит за изнасилване.

Според някои информации по време на изнасилването той е бил пуснат „on parole“ - пускане на свобода, при условие, че няма да се опита да извърши друго престъпление – но няма яснота при какви точно условия.

Това е поредният случай на сексуално насилие с „участие“ на „мигранти“ в Германия, а статистиките – колкото и да ги крият властите – показват доста диспропорцианален брой на сексуални атаки от страна на търсещи убежище и млади мъже с „мигратнски произход“.

Изглежда, че ситуацията е достигнало до точката на нетърпимост, тъй като група германки – въпреки очеизвадната страна на властите за „мигрантите“ – стартира кампания - #120db – която цели да даде глас на жени, които са били физически или сексуаллно атакувани като резултат от политиките за масова миграция.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас