НОВИНИ

В Иран беше открита линия за масово производство на тактически безпилотни авио уреди (дронове „“), които са въоръжени с управляеми бомби.

Министърът на отбраната е съощшл, че дронове „Mohajer 6“ са екипирани с бомби „Qaem“ и е коментирал пред журналисти, че те могат да осъществяват наблюдателни, разузнавателни и бойни миси с широк радиус на операции, както и че ще помогнат на въоръжените сили на страната да идентифицират и унищожават предварително определени цели.

Генерал Хатами е коментирал още, че апаратите могат да помогнат за осъщесвяването на въздушно наблюдение и да удрят цели с голяма точност. Той е отбелязъл, че дронът може да изпраща разузнавателна информация до центрове за бойно управление през деня и през нощта и може да излита и каца на къса писта.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас