НОВИНИ

Иракските власти са решили децата на членове на „Ислямска Държава“ (ИД), които се намират в Ирак да бъдат подлагани на ДНК тестове преди да бъдат връщани „в родините им“.

Източници от сферата за сигурност са разкрили, че има около 100 такива деца в страната, цитира „Иракски Новини“, съобщение на саудитската „Ал-Арабия“. Според изпочниците, тестовете са необходими за връщането на деца, които са синове на чужденци от ИД.

Германия координира с иракското правителство извършването на тестовете за доказване на роднинството им с лица, притежаващи германски паспорти, коментира още източникът. (Същата Германия, която отказва подобни и дори „по-леки“ проверки за идващите в Европа лица, поканени от канцлерката й!).

Деца, чиято майка или баща са германски граждани, дори и родени извън страната  имат германско гражданство според законодателството, което предвижда трансфериране на националността. Така, сега, след огромното количество „гости“ сред които както вече всички знаем има и не малко „последователи на Халифата“, управляващите в Германия ще натресат на Европа „живи тиктакащи бомби“ (така шефът на немското разузнаване Ханс-Георг Маасен определя връщането на семействата с промити мозъци на ИД, които представляват „огромна заплаха“).

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас