НОВИНИ

Сексуалният фетишист е нападал млади жени, за да вземе бельото им

Руските власти са задържали 33-годишен турчин, който от януари е всявал страх сред младите жени в московския район Беговой.

Гражданинът на Турция е работел като строител към елитен жилищен комплекс. Той е причаквал жертвите си в тъмен проход, разкъсвал е долното им бельо и е „щипвал“ с трофеите.

33-годишният „МК“ е от черноморския град Трабзон (североизточна Турция) и е извършил първото си нападение непосредствено след новогодишните празници -  „на две крачки от работата си“,  съобщава „Московски Консомолец“. Той зашеметил дамата с удар по главата отзад, разкъсал чорапогащника и гащите й и изчезнал с плячката. Шокираната жертва успяла да се добере до полицейския участък, където подала оплакване. Подобен случай е имал и в края на януари - пак на същото място. Пострадалата тогава жена описала нападателя като "висок азиатец с неголяма брада, с плетена шапчица"

В Москва турчинът е живеел със съпругата си Татяна – с която има граждански брак – и сина им (на 1.3 г.).

Заемалият ръководна позиция в строителната компания е „имал предпочитания“ към жени облечени в поли и чоропогащници.

В началото на февруари московките полицаи са успели да установят самоличноста на „колекционера на гащи“. В информацията по случая, „Комсомолец“ отбелязва, че правоохранителните органи са разговаряли със съпругата му – московчанка – която не само, че не е била възмутена от действията му, но дори се е опитала да го оправдае. При един от случаите, според нея той е бил подпийнал и искал да намали стреса причинен от малка травма, която синът им имал. Преминаващата млада жена изглежда му се е усмихнала и той "просто я прегърна".

„Турците се славят със своята любвеобвилност, тази постъпка за тях е в реда на нещата“, коментира московчанката.

Към него са повдигнати обвинения по чл. „насилствени действия със сексуален характер“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас