НОВИНИ

За съжаление, при третият има и жертви

Поредният пожар в лагера за вътрешно разместени лица в провинция Духок, иракски Кюрдистан е бил с фатални последици за поне един човек.

Жертва на пламъците е станало 4 м. бебе, което според изявление на Салим Сааид (официален представител от провинцията), цитиран от „Бас Нюз“ е починало от дима в палатката.

Смята се, че пожарът е възникнал в следствие на „неизправност“ на газов отоплителен уред в една от палатките, коментира още Саад. От информациите става ясно, че засегнати от пламъците са няколко семейства, но данни за други ранени и пострадали не са съобщени.

Това е третият за по-малко от 10 дни пожар в лагера. При другите два случая нямаше информация за пострадали хора – само за нанесени материални щети. И в двата предишни случая като причина за избухване на пламъците беше съобщен „неизправност/проблем с електричество“, както и че много от настанените в лагера използват за отопление електически уреди.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас