НОВИНИ

В Югоизточната час на провинция Идлиб, Сирия неизвестни нападатели са убили Абу Ямин - един от видните емири по сигурността на терористичната организация Тахрир ал-Шам Хаят (новото име на бившия клон на Ал Кайда в Сирия - Джабхат ал-Нусра).

Заедно с него са били убити и петима от хората му, съобщава FNA. Те са били атакувани от група неизвестни лица, които са открили стрелба срещу тях в населения пункт Ал-Кания, намиращ се близо до град Джиср ал-Шукур.

Това е поредното убийство на виокопоставен джихадист в Идлиб в последно време. През миналата седмица близо до град Маарат ал-Масрин (северната част на провинцията) – също от неизвестни лица – беше ликвидиран Осама Харита, известен с псевдонима Абу Зейд ал-Аскари, старши командир в терористичната организация Ахрар ал-Шам, под чието командване са били силите на организацията в районите на Фуаа и Кафрая.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас