НОВИНИ

Българска гражданка е била открита в петък (9 февруари) без пулс, кървяща на улицата в Заандам, Холандия след като около 23.20 ч. мъж с кървав нож е нахлул в намиращ се наблизо полицейски участък и е съобщил за наръгване с нож.

Мъжът, който е 44-годишен и също е български гражданин, бил задържан като заподозрян, а полицаи се отправили към посоченото от него място. Когато пристигнали на ул. „Czaar Peterstraat“, намерили окървавена жена (съобщава се, че е на 28 години), която нямала сърдечен пулс. Те успели да реанимират жертвата, а пристигналите парамедици я откарали в критично състояние в болница.

Полицията търси свидетели, с помощта на които да бъдат изяснени обстоятелствата за станалото. Имената на българските граждани не са съобщени.

По информация на „NlTimes“

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас