НОВИНИ

Мъж е нападнал и наръгал шестима минувачи в серия, както изглежда непровокирани атаки в северната част на френската столица.

Той се е развилнял около 23.20 ч. (местно време) в район известен с високо ниво на улична престъпност и бездомни хора, северно от спирка „Gare du Nord“ (18-ти дистрикт).

По-късно – след около 2 ч. - е бил арестуван от полицията в нетрезво състояние в района на 10-ти дистрикт. Според източник от полицията, коментирал за АФП, той е бил „много пиян“ и наблизо е бил намерен нож.

Шестимата пострадали са настанени в болница, като раните им не са жоивотозастрашаващи, съобщава още източникът на Агенцията (пожелал анонимност).

Според информация на „Le Parisien“, част от атаките са били заснети от камери за наблюдение и снимки на нападателя са били раздадени на полицейските подразделения. Нападателят е бил открит, докато се е криел в лобито на сграда, а на съседна улица е бил намерен нож. Дрехите му са били изцапани с крък.

Очаква се днес следобяд да бъде изслущан от следователите. След задържането е бил настанен в изтрезвително.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас