НОВИНИ

Говорителят на руския президент Дмитрий Песков не изключи възможността в Сирия да има руски цивилни, но отбеляза, че те не са свързани с руските въоръжени сили.

През последните няколко дни, излизат все повече съобщения и информации, че група руски наемници – биещи се на страната на проправителствените сили – са дали много жертви, когато се стигна до сблъсъци между сили лоялни на Дамаск и сили на водената от САЩ коалиция в сирийската провинция Деир ез-Зор на 7 февруари.

Пред медиите Песков е коментирал, че Кремъл не разполага с конкретна детайална информация, която би позволила да се направят изводи за броя на намиращите се в САР (Сирийската Арабска Република) руснаци.

„Не трябва да се изключва, че на територията на Сирия може да се намират граждани на РФ, те не се отнасят към въоръжените сили на РФ, това е всичко, което можем да констатираме“, коментира той, цитиран от ТАСС.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас