НОВИНИ

Ликвидираните при антитерористичната операция в Ингушения са подготвяли терористични атаки за времето на изборите

Държавният глава на Ингушетия, Юнус-Бек Евкуров е съобщил, че ликвидираните в хода на антитерористичната операция по-рано този месец – един от които (бивш) член на „Ислямска Държава“ (ИД) – са планирали редица терористични актове за времето на изборите (18 март).

В Ингушетия неутрализираха (бивш) джихадист.

„Благодарение на ликвидирането на тези бандити … са предотвратени редица терористични актове на територията на републиката в предизборното време и по време а изборите за президент на страната.“, заявява той, цитиран от ТАСС.

Русия: Джихадист планирал атака за деня на изборите.

По думите му, мероприятията „по залавянето на тези бандити“ са се провеждали съвместно със специалните служби на Дагестан. Той е коментирал още, че е възможно и в бъдеще да има опити за провал на изборите и еизразил увереност, че оперативните служби няма да допуснат такива прояви и вота ще премине спокойно.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас