НОВИНИ

33 годишна „учителка“ от Бангладеш е спряна от карабинерите в Порденоне, североизточна Италия.

Гражданката на Бангладеш е влязла „в противоречие“ с италианските закони, тъй като е направила в дома си „училище“ за деца, които в крайна сметка са се оказали и малтретирани от нея.

В де факто незаконното „училище“ сее преподавал Коран и арабски език. Явно методиката на „преподаване“ не се е различавало особено от тази в много арабски страни и е включвала и ежедневни телесни наказания за обучаемите. Според информациите в италианските медии, децата, с които „г-жа учителката“ е злоупотребявала са на възраст от 3 г. до 10 г. , бенгалци.

В момента, 33-годишната се разследва за престъпление – особено жестоко отношение с деца и произволно упражняване на професия. Няма информация дали се води разследване по „начина“ на интерпретиране/преподаване на Корана.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас