НОВИНИ

Мароканец жестоко е пребил своя сънародничка, защото отказала да прави секс с него.

Яростта от отказа на 32-годишният е била толкова голяма, че 24-годишната му сънародничка е свършила със счупени малък и голям пищял на десния крак.

Според съобщения в италианските медии, до насилието се е стигнало след нощ наситена с алкохол и наркотици в района на Корвето, околностите на Милано.

Мароканецът – който е бил познат на полицията – е бил арестуван по обвинения в тежко насилие. Случилото се е било възстановено от полицай пристигнал на мястото, след като жената и “приятел“ са повикали помощ, съобщава “Milano Today“.

Двамата – нападнатата и „приятелят“ – са били „на купон“ с нападателя, който с напредването на нощта (и алкохола и наркотиците) е започнал да се примъква към жената. В утринните часове на следващият ден, нападателят се е опитал да установи сексуални отношения със жената и когато тя му е отказала, той я е ударил.

След нападението жената е избягала с „приятеля“ (който интересно какво ли е правил, докато „другия техен приятел“ я е удрял!) на улицата, от където са алармирали полицията по телефона.

Нападателят е задържан. Няма информация за статута, по силата на който двамата са пребивавали в Италия, нито информация за националността (и евентуално статута) на „приятеля“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас