НОВИНИ

100 германски полицаи са нахлули в сграда, за да се справят с „особено опасна ситуация“. Ако някои си мисли, че е за да заловят поредният „гост“ на канцлерката Меркел, решил да „поизбие“ колкото се може „повече неверници“ или за да „озаптят мераците“ на германски гражданин завърнал се от бойните полета в Сирия или Ирак е в „МНОГО ГОЛЯМА ГРЕШКА“.

100-те служители на реда са били необходими за конфискацията на банер. За много хора, споменаването на полиция, банер и Германия автоматично би довело спомена за немския салафист, който намага германски полицай с „белия флаг на Тауахида“, но не.

На „особено опасният банер“ е било изписано: „Дръж се Африн!“.

Особено важната операция на немската полиция, за която плащат немските данъкоплатци е била проведена във вторник (сутрин) в Мойшвитц. Банерът е бил собственост на жител на града и на него е пишело още: “Дръж се Райова! Турските войски и германските оръжия извършват убийство в Райова. Да живее YPJ/YPG“.

Немската полиция е коментирала, че банерът нарушава германския закон и показва подкрепа за „терористично сдружение“. Е, не е като да си джихадистка булка – като непълнолетната немска гражданка известна в Ирак като „хубавицата от Мосул“, която федералното правителство преди няколко дни си прибра обратно в Германия с присъда 6 г. затвор, въпреки всичките информации, че освен като „булка“ е работила и като „снайперистка“ за джихадистите.

Някои от полицаите са били въоръжени с автоматично оръжие при претърсването на сградата, съобщава кюрдската „Хауар Нюз“. Арести не са извършени.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас