НОВИНИ

Канцлерът на Германия Ангела Меркел заяви, че ЕС трябва да развие отговор за нарастващия глобален и икономически натиск и че това трябва да бъде в духа на срещата на високо ниво на Съюза тази седмица.

„Аз съм убедена, че на първо място,, светът не ни чака нас – нито за нас в Германия, нито за нас в Европа – и на второ място, повече от всякога ние се нуждаем от европейски отговори за неотложните въпроси на нашето време“, заяви тя пред долната камара на Бундестага в четвъртък, цитирана от „Ройтерс“.

Явно под „европейски“, германската канцлерка (отново) има в предвид немски и най-вече на управляващите в Германия, т.е. „Меркел& Co“, въпреки , че резултатите от последните им „общоевропейски инициативи“ са повече от плачевни и все по-явно анти-европейски.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас