НОВИНИ

Ново отворено писмо на Петра Паулсен до канцлера на Германия Ангела Меркел поставя много остри и наболели въпроси – както за самата Германия, така и за всички останали страни в ЕС и Европа като цяло.

Следва текстът на писмото:

„До Федералното Канцлерство, госпожа канцлер д-р Ангела Меркел, Willy-Brandt-Straße 1, 10557 Berlin, 26 февруари 2018 г.

Относно: Исторически уникален експеримент

Уважаема Госпожо Управляващ Канцлер Меркел,

„(…) че ние се осмеляваме да направим исторически уникален екперимент, трансформирайки една моно етническа, монокулутрна демокрация в мултиетническа. Това може да сработи, аз мисля, че ще сработи, но разбира се, има също много размествания на пластовете.(…)

Това бяха думите на политическият учен Яша Мунк в интервю на живо с Карен Миоска в (предаването – бел.ред.) Теми на деня от 20.02.2018 г. Аз не можех да повярвам на ушите си за това, което бях чула и трябваше да гледам отново предаването.

В ARD-Mediathek се появи бележка „За съжаление това видео не може да бъде показано. Ние молим за вашето разбиране.“ (Източник – Тук – Междувременно, видеото също се появява с възможност за гледане в ARD-Mediathek) За щастие, аз го намерих в YouTube и: Не, не бях се объркала. Г-н Мунк наистина беше говорил за миграционната криза, като за исторически уникален експеримент! (Източник: Тук) Един експеримент с живи хора!

Един експеримент с хората живеещи тук.

Нямаше питане от г-жа Миоска по финансираната по GEZ (система за финансиране от държавата на радио и телевизионни компании – бел.ред.) ТВ относно това изявление, а дори нямаше и никъде и намек за негодувание в централните медии. Само свободните медии написаха за него. Добре, човек може да си помисли, че г-н Мунк, който преподава Политическа теория в Харвардския университет се е изхвърлил в Теми на деня. Но, интересно, в Шпигел, бр. 40/2015 г. от 26.09.2015 г., точно по времето когато предполагаемата бежанска криза наистина започна, той казва:

„Преди всичко това е повече от кратка, лятна приказка. В Западна Европа има един експеримент, който е уникален в историята на миграцията: държавите, които се дефинират като моноетнически, монокултурни и монорелигиозни нации, трябва да променят своята идентичност. Не знаем дали работи, просто знаем, че трябва да работи." (Източник: Тук)

Г-жо Меркел, вие ще си спомните за краткото изпълнението на проф. д-р по мед. Томас Рьодел по време на инаугурацията на института Fraunhofer в Хале през януари 2016 г., когато той държеше постер с надпис „Не на експериментите ХДС“, прекъсна речта ви и беше изведен от залата. (Източник: Тук) Но, какво ще стане, ако експериментът с хората не работи? Бил ли е питан изобщо суверена (т.е., народа – бел.ред.) за такъв полеви тест?

Никола Саркози през декември 2008 г. в Палезо в Париж говори за целта на смесването на расите (Източник: Тук), а също и вицепрезидентът на Европейската комисия Франс Тимерманс говори за изчезването на монокултурните държави и процеса на изпълнение на ускореното мултикултурно разнообразие във всички държави по света. (Източник: Тук)

Но каква е крайната цел?

Вие, носител на наградата за Европа на Фондацията Койденхове – Калерджи през 2010 г., (Източник: Тук) казвате по централните медии, че ще мислите за нещата на края. Но, какъв е краят, целта? Мултиетническата демокрация спомената от г-дата Мунк, Саркози, Тимерманс и Койденхове – Калерджи в допълнение към расовото смесване в една бъдеща евроазиатко-негроидна раса? (Източник: Тук)

И какви трябва да бъдат многото грешки? Елиминирането на закона и съдебното преследване, насилствени нападения от онези, които са живели тук за известно време и от новите граждани, сексуални нападения срещу жените и още… В контекста на това, което откроява главният идеолог на глобализацията в САЩ Томас ПМ Барнет, чиито книги „Пътя към световната диктатура“ и „Сценарии за 3-та световна война“ от 2016 г. се продават в Германия?

За отвратителната роля на НАТО в Близкия и Средния Изток под доминирането на Съединените щати и за многото жертви аз вече писах с мое отворено писмо до вас – единично отворено писмо – от май 2017 г.

Каква дяволска игра се играе тук?

Що за лоша, злобна игра се играе тук? С помощта на НАТО и германските оръжия, хора се изместват от техните родни страни, качват ги (на лодки) по често смъртоносни маршрути през Средиземно море и местните хора става доброволци за да станат работници по бежанците и сменят тяхната идентичност.

„Аз се чудя, колко дълго можем ние да правим това без голям социален катаклизъм“, цитира WORLD бившия шеф на BND (немското разузнаване – бел.ред.) Аугуст Хеннинг на 31.12.2017 г. (Източник: Тук) Добре, г-жо Меркел, между другото не само г-н Хенниг пита това, а много хора.

Знаете ли колко лошо е чувството, когато ученик в гимназията идва при теб след обикновен час по биология и ти казва, че е разтревожен, че ние скоро ще имаме гражданска война в Германия? Можете ли да си представите, как се чувстват родени в Германия ученици, които имат мигрантски произход и все повече се сблъскват на улицата с отхвърляне от биологичните немци?

Можете ли да сте съпричастни с хора, които са били толерирани с години в Германия, но сега не могат да планират бъдещето си поради своя статут в толерантна държава? Мислите ли, че е великолепно, когато ученичка мюсюлманка изведнъж е омъжвана?

Г-жо Меркел, одобрявате ли условия като при гражданска война?

А вие трудно можете да разберете тревогите на една майка. Поради това, аз ви препоръчвам бестселъра на Шпигел „Германия в кутия“. Посредством тази книга, вие можете да получите поглед, какво действително е поръчано на Германия. При други условия, аз бих ви изпратила тази книга, но аз приемам, че вие вероятно не сте прочели дори книгата Шария в Германия от Сабатина Джеймс, която ви бе подарена от Вера Ленгсфелд на 3 октомври 2015 г. (Източник: Тук)

Един последен въпрос: Вие с вашата последваща политика приемате ли условията приличащи на гражданска война, такива каквито бяха предначертани за европейските страни от бившия шеф на ЦРУ Майкъл Хейдън във Вашинтон поуст на 1 май 2008 г. или не ги одобрявате? (Източник: Тук)

С най-добри пожелания

Петра Паулсен“

Това открито писмо беше отпечатано за първи път в „Epoch Times“.

За Петра Паулсен:
Родена е през 1966 г. в Хамбург, омъжена, с три деца и живее в Шлезвиг – Холщайн. Учителка е по биология и химия в средно училище в Хамбург. Стана известна на широката публика в Германия с участието си в предаването „Как я караш, Германия?“ на ZDF. Нейното емоционално писмо да канцлера Ангела Меркел, с което тя критикуваше бежанската политика на канцлера привлече вниманието на медиите. Нейно интервю по SchrangTV достигна един милион прегледа в YouTube, а нейната книга „Германия извън контрол: Между отмиращите ценности, политическата (не)коректност и нелегалната миграция“ е бестселър.

Писмото на Петра Паулсен не може да бъде отминато без (поне един) кратък коментар:

Някои може би се питат, на какво се надяват хора като Петра Паулсен, когато показват с подобни писма до политиците последствията от политиката на отворените граници. Защото на практика, ВСИЧКИ политици – на средно и високо ниво, както в европейските държави, така и в ЕС са наясно с последствията за местното население и повечето (с редки изключения) съвсем преднамерено са съгласни с тях. Истината е, че голяма част от европейците са безмилостно изтезавани. И това съвсем не е първият подобен експеримент, извършван „на гърба“ на европейците. Президентът на Европейската комисия г-н Жан-Клод Юнкер веднъж спомена в интервю, че те са стартирали експеримента с общата валута (евро), без да знаят твърдо, какво ще стане. Можете ли да си представите, до каква степен са безотговорни пред европейците изобщо и пред собствените си народи тези хора?! И въпреки кризата от 2008 г., този експеримент продължава и досега – естествено, за сметка на гражданите.

Сегашният, новият експеримент – с подмяната и смесването на населението в Европа показва, че ние сме оставени на милостта на една клика, която не се интересува от хората. Ние гласуваме за парламентаристи, които за съжаление, са отговорни единствено пред своята собствена съвест, а не пред техните избиратели. А когато стане въпрос за техните собствени печалби, тяхната съвест редовно и удобно „мълчи“. Редките изключения само потвърждават това правило.

Казано накратко, европейците не могат да очакват нещо позитивно от повечето от собствените си политици. В сферата на миграционната политика, в Брюксел сега готвят такава промяна в Дъблинските споразумения, която (образно казано) ще ги „обърне с главата надолу“ (това е смисълът на приетите през януари т.г. от Европейския парламент решения по регламента Дъблин 3) и на практика, всеки мигрант ще може да избере, в коя европейска държава да живее заедно с цялото си семейство/семеен клан. Какво означава това за страните от ЕС и в частност за България, всеки може да „се досети“ сам и то много лесно.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас