НОВИНИ

Сирийският бежанец Омаср А. бе изправен пред съда в Дрезден за изнасилване на социална работничка. Другите му криминални престъпления просто са му се „разминавали“.

През ноември 2017 г. социалната работничка е трябвало да посети младежа (тогава на 20 години) в апартамента, в който бил настанен. По време на посещението, Омаср неколкократно изнасилил 44 годишната жена. Поради това, че по време на престъплението е бил на 20 години, процесът срещу сега 21 годишния „избягал от насилието“ сириец ще бъде гледан от специализиран съд за младежи.

Изглежда, че ще бъде съден и за други негови престъпления, които до сега са му се разминавали – той е обвиняван за 14 случая на трафик на наркотици.

Както се вижда, културното обогатяване на Европа от „избягалите от войната и насилията гости на Мама Меркел“ продължава с пълен ход…

По информация на „Die Welt“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас