НОВИНИ

Министерството на здравеопазването на Швейцария започна доста „странна“ кампания за безопасен секс.

В разпространеното в рамките на кампанията видео са показани коленичила жена, която смуче с маркуч вода т аквариум и месар, който пълни „неговите големи кренвирши“.

Жената, наречена Жасмин държи градински маркуч и стои пред аквариум. Глас зад кадър казва „Здравейте, днес ще ви научим как да смучете вода от един аквариум. Жасмин се нуждае от „голяма змия“ за да направи това“.

После, „гласът“ обяснява, че тя трябва да „държи змията близо до устата си за да я помирише“. И „Ако змията мирише на прясно, Жасмин застава на колене и тя ще смуче толкова силно, колкото може. Само докато нещо влезе в устата й“.

След това е показано, как Жасмин в даден момент изплюва водата. „Това е начинът, Жасмин да предотврати килимът на баба й да не стане хлъзгав“, казва гласът. На екрана се появява надпис „Каквото и да мислиш, мисли си за своето здраве“.

На друго видео, един месар, който е наречен Карл, пълни „своите кренвирши“ с доста ясен намек за поставяне на презерватив. „Карл прави големи и дебели кренвирши. Партньор може да му помогне в това“, обяснява „гласът“…

Говорителят на кампанията Адриен Кай е обяснил пред медиите, че със слогана й „Каквото и да мислиш, мисли си за своето здраве“ и с малко ирония те промотират безопасния секс… По думите му, това било „игра с клишета и хумор, правеща кампанията по-достъпна и ефективна“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас