НОВИНИ

Във вторник (23 февруари) в Лаупхайм, Германия 20-годишен палестински бежанец наръга в гърдите бременната си сестра след като я обезобрази, разрязвайки устата й с нож. Причината – накърнила „честта“ на семейството.

Жертвата – 17 годишната сега Алаа е дошла в Германия през Либия преди години заедно със семейството си. На 15 години е била омъжена за сирийски бежанец, който е на 34 години. На 16 години родила първото си дете, а от края на миналата година е бременна с второ. По нормите на Шарията нейното престъпление е, че се е влюбила в друг мъж – също бежанец, на 26 години. И искала да напусне съпруга си. По този начин е накърнила семейната чест.

05 03 2018 Germany Migrants 1

Снимка: "Bild"

Наказанието – брат й разрязал устата й с нож, след което го забил в гърдите й. Членове на семейството са снимали на видео „изчистването“ на фамилната чест. Оставили жертвата кървяща да умира, като брат й и съпругът й се опитали да избягат, но в сряда били заловени в Швайнфурт.

Алаа, чийто живот е бил в опасност все пак е била спасена от лекарите. Те дори са успели да запазят и детето й.

Интегрирането на бягащите от насилията и културното обогатяване на Европа от „гостите на Мама Меркел“ продължава…

По информация на „Bild“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас