НОВИНИ

Полицай е охраняван от полицията в Германия – след като е получил смъртни заплахи, защото е убил обирджия – арабин.

След като е убил обирджия – член на голяма арабска „фамилия“ (клан – бел. ред.) и е станал обект на многобройни смъртни заплахи, полицай от Нойбранденбургер сега е под охраната на собствените му колеги. „…ние взехме подходящи мерки за да защитим колегата“, заяви говорителката на полицията в Нойбранденбургер Беатрикс Комнинг.

Фаталният изстрел е бил произведен в четвъртък (28 февруари), когато 27-годишният арабин е участвал в обирал бар „Юри Гагарин“. Той е бил тежко ранен и по-късно е починал в болница. Преди да стреля, полицаят е бил нападнат от „бежанците“ и напръскан с лютив сълзотворен спрей. По-късно се е оказало, че починалият е от голяма арабска фамилия (кланът Мири), известен на полицията с криминалните си „подвизи“ и имащ белезите на организирана престъпна група…

По информация на „Nordkurier“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас