НОВИНИ

Деца – британски граждани върнали се от Сирия са вманиачени по оръжия и „стрелба по хора“, индоктринирани в идеологията на джихадистите и обзети от ненавист към Запада.

Една част от децата са били радикализирани във Великобритания, а другите са се завърнали от Сирия и Ирак, показват документите на съдебно разследване, съобщава „The Sunday Times“.

Най-малко 20 деца – сред които и момченце на 1 годинка са били взети от родителите им на някакъв етап (от индоктринирането). Момиче (в средата на тинейджърските години), което е било свалено от самолет на път за Сирия е станало „иммунно към бруталността и смъртта“ след „консумиране“ на пропаганда на ИД. Съзнанието на момченце на 5 години е било до толкова промито от джихадиститката идеология и анти-западни виждания, че то е крещяло фраза (чийто сисъл е „срам“) към жени който не са забулени. Момиченце, също на 5 годинки пък е заснето (от родителите си) как крещи „възхвали“ за Осама бин Ладен, докато PIN-а на мобилния телефон на майка му е бил 0911 (11 септември).  

Децата терористи и екзекутори на Ислямска държава в Афганистан.

Най-потресаващият случай, обаче е на 2 годишно момченце, чиято майка го е завела в Ракка – т. нар. „сирийска столица на ИД“ – където то е позирало облечено в „униформа“ на джихадистите с АК-47 в ръка.

ИД промива мозъците на деца-язиди в боеве в Сирия, иракски депутат.

При завръщането му във Великобритания през 2015 г. то е имало психологически консултации (и оценки) със специалисти и в становището на Кралския съд в Лондон пише: „И преди неговото завръщане съда е имал някакви доказателства, и в последствие момчето показа сигнали на емоционално разстройство; неговият език (начин на говорене) и способности да комуникира са забележимо забавени и показват очевиден и непроменлив интерес към оръжия и „стрелба по хора““.

По информация на „БрейтБарт“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас