НОВИНИ

Ислямист зверски изтезавал и убил съпругата си пред очите на децата им беше осъден на доживотен затвор в Австралия.

През 2016 г. 36-годишният мигрант от от гръцко – ливанско потекло, е убил в Мелбърн след зверски изтезания съпругата си (на 27 години).

Двамата са се оженили през 2008 г. с уговорен предварително брак две седмици след като жената е пристигнала в Австралия. Двойката има три деца – на 4, 6 и 8 години.

През годините на брака им, тя (а също и децата) редовн са били подлагани на физически насилие и психически тормоз от ислямистът, който е бил твърд привърженик на джихадистката терористична организация Ислямска държава.

Счита се, че основната причина за убийството на жената е бил нейният отказ да отстъпи пред исканията и настояванията на съпруга й да заминат за Сирия, където той вероятно е щял да се присъедини към джихадистите.

Престъплението е било извършено пред очите на децата. Те били заставени да гледат, как използвайки остър нож, ножица и сатър, баща им изтезава и убива майка им. Докато е била все още жива, той е извадил едното й око и го пуснал в тоалетната. Освен това, й отрязал два пръста. Изнесените в съдебната зала факти са толкова ужасяващи, че публикуването им в австралийските медии не е възможно. Красноречиво за това говори фактът, че нанесените на жената рани са били такива, че полиццията е била затруднена да определи пола на жертвата, когато тялото й било намерено.

След убийството, ислямистът изхвърлил обвития в найлони и облепен с изолираща лента труп в гориста местност, като принудил децата да го придружат. После ги завел до хлебарница, където с кредитната карта на убитата от него жена купил сладкиши.

В последствие, жертви на неговото насилие са станали и децата. В деня на залавянето му, по тях (вкл. и по лицата им) е имало кървави рани и изгаряния с нажежени предмети…

По времето когато е убил майката на децата му, гръко-леванецът е получавал инвалидна пенския.

По информация на австралийски медии

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас