НОВИНИ

В Хамбург съдят пакистанец, прерязал гърлото на двегодишната си дъщеря, като почти я е обезглавил.

Случаят в Нойграбен потресе много хора в Германия. На 23 октомври 2017 г., след скандл с жена си, Сохаил А. (на 34 години) прерязал гърлото на двегодишната Айша, като почти отрязал главицата й. после избягал в Испания, където около седмица по-късно е заловен от Гуардия сивил в Сан Себастиян.

Убийството на малкото момиченце не е единственото обвинение, по което го съдят.

Насилието срещу 33-годишната му съпруга Любна и сина й от първия й брак Фархан е бело нещо обикновено.

През септември 2016 г. мъжът стиснал до почервеняване 5-годишния тогава Фархан за гърлото; през октомври същата година на няколко пъти ритал съпругата си, а през февруари 2017 г. така я ударил по лицето, че тя посиняла и за около седмица не можела нито да говори, нито да преглъща без болка… Съпругата многократно е подавала жалби в полицията заради побоищата, но не го напуснала – сега казва, че е било поради страх от отправените към нея и сина й смъртни заплахи.

На 23 октомври 2017 г. Сохаил А. отново побеснял – вероятно, поради поредния отказ от страна на немските власти да му дадат разрешение за постоянен престой. Вдигнал скандал на жена си, като настоявал тя да оттегли жалбите си срещу него. Заплашил отново, че ще убие и нея и сина й, ако не го направи. Тогава Любна взела момчето и отишла в полицията. По-късно оставиа сина си при роднини и се върнала в полицията, където трябвало да доведат и Сохаил. Но момиченцето през това време било при него.

Сохаил прерязал гърлото на дъщеря си избягал. Според съдебните протоколи, главата е била почти изцяло отделена от тялото. Полицаите открили в апартамента трупчето на детето, но от баща му нямало и следа.

Според разследващите, престъплението е било извършено поради гняв и за отмъщение.

По информация на „Hamburger Morgenpost“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас