НОВИНИ

„Избягал от насилията“ в родината си афганистанец напада полицаи във Виена два пъти в рамките на половин месец.

Около 17.30 ч. в събота (31 март) 26-годишният афганистанец влязъл в полицейския пункт на една от виенските гари – „Вестбанхоф“. Когато дежурният полицай го попитал с какво може да му помогне, мигрантът се опитал да го удари през лицето, но полицаят успял да се отдръпне и ударът попаднал в гърдите му. Бежанецът бил незабавно задържан, съобщава „Kronen Zeitung“ .

В хода на разследването бързо било установено, че това е същият афганистанец, който около две седмици преди това се опита да насила да измъкне полицай от полицейска кола пред сградата, където сега се помещава парламентът на Австрия. Тогава се наложи полицаят да използва сълзотворен спрей за да спре атаката му.

Очевидно, той е бил набързо освободен, но две седмици по-късно отново нападнал полицай…

Според информацията от виенската полиция, задържаният все още не е обяснил причините за нападенията му.

Е, той не е „благоволил“ да уведоми полицията, но пък ние можем да предположим – защото е сигурен в своята безнаказаност. Дано следващият път, когато пак атакува полицейски служител, да не използва някакво оръжие. Защото тогава, „толерантността“ може да има доста по-тежки последствия.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас