НОВИНИ

В Германия започна процесът срещу сирийския „бежанец“ Мажид А., който е обвинен в опит за изнасилване в Щарнберг.

Около 20.45 ч. на 8 август м.г. 22-годишният сириец „избягал от насилията“ в родината си в Германия преди 3 години, се опитал най-брутално да изнасили 18-годишна ученичка на една от гарите в Щарнберг.

Той се приближил изотзад на младата жена, което отключвало оставеното на стойката за велосипеди колело. Закрил й очите и я заплашил викайки „Секс или смърт!“. Разкъсал дрехите й и я хвърлил върху тях, започнал да я души и няколко пъти ударил главата й в стойката за велосипеди. Според обясненията му в съда (той е признал вината си), така искал да я принуди да прави секс с него.

Но момичето не се предало и се съпротивлявало. Успяло да избяга – кървящо и в подутини.

„Бягащият от насилията“ насилник е бил заснет от охранителните камери и в последствие – заловен.

Според адвокатите му, не можел да обясни защо е извършил престъплението. Естествено не липсва и „дежурното“ оправдание – бил пиян.

Ако обобщим станалото – прекрасен пример за „успеха“ на интеграцията и приемането и уважаването на европейските ценности, съчетано с принос към обогатяването на европейската култура: „Секс или смърт!“.

По информация на „Bild“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас