НОВИНИ

Привържениците на миграцията към Европа твърдят, че това е „работната ръка“, която ще „спаси икономиките“ на приемащите ги страни. Истината обаче е „малко“ по-различна.

Според Федералната служба по трудовата заетост на Германия, поради наплива на мигранти през последните години, точно те са над половината от получаващи социалната осигуровка тип „Hartz IV“.

Разбира се, толерантните и политически коректни немски власти имат и подходящото обяснение за това – повечето от получилите бежански статут не могат да си намерят бързо работа, защото не знаят езика и/или липса на каквато и да било професионална квалификация и получавали необходимата подготовка в съответните центрове. Заради това, те „първоначално“ получавали и социалните осигуровки.

Но в стремежа си да „оправдаят“ ситуацията, от Службата са пропуснали да коментират собствените си официални данни. През февруари 2018 г. в Германия е имало (официално регистрирани) 5.95 милиона човека, получаващи Hartz IV. От тях, трудоспособните са 4.26 милиона. А през септември 2017 г. трудоспособните получатели на Hartz IV са били 4.3 милиона човека, от които с миграционен произход са били 55.2%.

Простичко казано – след отварянето на границите от любезната г-жа Меркел, около 2.4 милиона мигранти, които имат разрешителни за пребиваване и работа във Федералната република, реално живеят на гърба на немските данъкоплатци. Така се спасява икономика!

По информация на „.Нandelsblatt“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас