НОВИНИ

Резултатите от изследване на общественото мнение във Великобритания показват, че 2/3 от анкетираните са не мнението, че мултикултурализмът се е провалил“.

Проучването извършенто от „YouGov“ по поръчка на анти-фашистката „Hope Not Hate” („Надежда не омраза“) във връзка с 50-тата годишнина от речта на Енох Рауъл, „реки от кръв“, показва че 40% от анкетираните вярват, че мнението ((предпрежденията) на Пауър относно имиграцията са били добре обосновани.

Успоредно с това, 41% са на мнението, че се е доказало, че „подстрекаващият към омраза“ е сбъркал.

Въпреки това, 43% от респондентите са на мнението, че отношенията между общностите във Великобритания ще се влошат в идващите години, а над 1/3 от тях виждат Исляма като заплаха за британския начин на живот.

Въпреки това, повечето анкетирани – 59% - виждат много различните „бекграудни“ като част от британската култура и 45% са „щастливи“ с вътрешните общности.

По информация на „Експрес“. Пълните данни от проучването ще бъдат публикувани в понеделник.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас