НОВИНИ

Президентът на Иран, Хасан Роххани заяви, че иранското правителство е напълно подготвено за какъвто и да е американски сценарии по ядреното споразумение от 2015 г., както и че възможното изтегляне на Вашингтон от него ще доведе до незабавен съответен отговор.

В коментар относно „идеите“ на президента на САЩ, Донълд Тръмп за „поправяне“ на споразумението (което официално се нарича „Съвместен всеобхватен план за действие“/СВПД), той казва: „От месеци, ние мислим за това, направили сме планове за всички сценарии и не сме изправени пред проблем в това отношение“.

„Ние, имаме ясни стратегии за всички неща, който врагът очаква и дори не очаква, и ще ги изпълним бързо“, казва още той в реч излъчена по държавната телевизия във връзка с възможното решение на Тръмп да се оттегли от споразумението следващият месец, цитиран от „Прес ТV“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас