НОВИНИ

Три месеца след зверското убийство на 18-годишната римлянка Памела Мастропиетро, в медиите започнаха да се появяват зловещи подробности за извършеното престъпление.

Те са станали известни на полицията от прехванати със СРС разговори в килиите на двама от задържаните основни заподозрени - Авелина Л. (27 г.) и Дезмънд Л. (22 г.). Целта на полицаите е била, да бъде установено, кои от задържаните са участвали в убийството на момичето и каква е била тяхната роля. Това е било потвърдено от италианската прокуратура, съобщава швейцарския „Blick“.

Престъплението е било извършено вечерта на 30 януари т.г. На следващата сутрин, моторист е открил в два куфара, в които са били натъпкани 20 парчета от тялото на момичето. Главата, краката, ръцете, гърдите, тялото са били отрязани с хирургическа точност, след това са били насечени с брадвичка, почистени от кръв и урина и измити с белина.

Памела се е лекувала от зависимост към наркотици в център в Мачерата. Избягала е от там и е тръгнала да търси хероин. Намерила един от местните дилъри на наркотици – нигериеца Иносент О. Часове след това е била вече мъртва и нарязана.

В разговор, задържаните „избягали от насилието“ и „обогатяващи европейската култура“ нигерийци, изразяват съжаление единствено за това, че са били заловени. Но казват и че е трябвало да изядат Памела. Авелина Л.: „Иносент трябваше да изхвърли парчетата от тялото в тоалетната и да пусне водата, да замрази останалите части и след това да ги изяде.“ И още: „В крайна сметка, лошо го направихме“.

Зверско убийство потресе Италия

Полицаите успели да възстановят част от изтритите снимки в телефона на Авелина, които очевидно той самият е направил. На тях се виждат зверски изтезавани чернокожи тийнейджъри. На други – как мъже с латексови ръкавици правят дисекция на животни…

Третият задържан – Дезмънд Л. също не се прикрива особено в разговорите със сънародника си. От думите му става ясно, че той е доставял хероина, който Иносент е продавал. Той има криминално минало и в Нигерия. Там е бил член на местна престъпна банда.

Разследващите са установили още, че Иносент, който никога не е работил, е изпращал редовно пари в Нигерия – 26 000 евро по сметка на родителите му. Парите е „печелел с честен труд“ – продавал е наркотици в Италия.

Скоро – на 5 май, в Рим ще бъде погребана Памела или по-точно, това което е останало от нея. Очаква се да се събере голямо множество от хора и да присъства и кметът на града Виргиния Раджи.

Някои предполагат, че Памела е станала жертва на вуду – ритуал. В подкрепа на това твърдение посочват, че през 2017 г. в Нигерия е имало четири случая на човешко жертвоприношение. Или поне толкова са установени със сигурност.

А на „диваците“ европейци не им остава нищо друго, освен да благодарят на своите лидери, които поддържат страните ни „отворени“ за подобни „обогатяващи“ нашите общества и култура „бежанци“ – все в името на „просперитета“ на Европа.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас