НОВИНИ

Канцлерът на Германия, Ангела Меркел ще посети Сочи на 18 май, за да обсъди с руския президент Владимир Путин щирок кръг международни теми, сред които и „ядрената сделка“ с Иран.

„Ние, вече говорихме и за това, вече се знае, че 18 май е много важна (дата) – ще се осъществи контакт на нашия президент. Това е работна визита на канцлера на Германия Меркел“, съобщи пред журналисти и.д. помощникът на президента на РФ, Юрий Ушаков, цитиран от ТАСС.

По думите му, двамата държавни лидери ще обсъждат двустранните отношения, но „разбира се, фосусът ще бъде очевидно направен върху актуалната международна проблематика“. Той е уточнил, че „там е и иранската сделка, там е и сирийското урегулиране (кризата в Сирия – бел. ред.), и украинската криза и т. н., всички възможни и невъзможни теми от международния дневен ред“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас