НОВИНИ

След като днес, във връзка със събитията по границата между Ивицата Газа и Израел, президентът на Турция Реджеп Таийп Ердоган нарече Израел „терористична държава“ и Анкара отзова своя посланик в Тел Авив и изгони израелския посланик, отговорът на израелския премиер не закъсня.

В разпространеното от офиса на Нетаняху негово изявление се казва:

„Ердоган е сред най-големите поддръжници на Хамас и няма съмнение, че той добре разбира от тероризъм и избиване. Аз предлагам той да не ни проповядва морал.

Човекът, който изпраща хиляди турски войници да поддържат окупацията на Северен Кипър и нахлува в Сирия, няма да ни проповядва, когато ние се защитаваме срещу инвазията на Хамас. Един човек, чиито ръце са натопени в кръвта на безброй кюрдски цивилни в Турция и Сирия е последният, който може да ни проповядва военна етика“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас