НОВИНИ

Заместник ръководителят на администрацията на президента на РФ, съобщи, че 619 „бойци“ от Русия са били ликвидирани зад граница след като са напуснали страната за участие в бойни действия в чужбина на страната на международни терористични организации.

„От броя на лицата, отишли зад граница за участие в бойни действия на страната на международни терористични организации, 619 са унищожени, 283 са се върнали, 368 са задържани“, съобщи Магомедсалам Магомедов, позовавайки се на даанни на Федералната служба за сигурност на Русия (ФСБ), цитиран от ТАСС.

По думите му, за федерално издирване – по подозрения в тероризъм – се намират над 2.5 хил. човека, а за международно – 1.9 хил. човека.

Магомедов коментира още, че „ние трябва да знаем тези цифри“ и допълва, че също така е необходимо да им се обърне „много акуратно внимание“. Той коментира още, че особено внимание следва да се обърне на „връщащите се у дома бойци, гражданите на субектите Северно-Кавказки федерален огръг, участвали в бойни действия в Сирия и Ирак“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас