НОВИНИ

„Те имаха видео на други жени, които плачеха и молеха за милост“

Шокиращият разказ пред в. „Il Messaggero“ на зверски изнасилена от четирима мигранти италианка предизвика вълна от негодувание в Италия.
Жертвата – жена на 44 години изнасилена от четирима мигранти - бенгалци под надлез на магистрала А1 близо до толгейт Гуидония до Рим през нощта на 17 срещу 18 май.

Според прокурор Франческо Мендито, тя е била качена насила в малък автомобил – фиат „Панда“ – откарана до надлеза и в последствие изнасилена, а бенгалците, които са я изнасилили се издирват.

Ето част от потресаващият разказ на жената.

„Това животно хапеше устните ми, лицето ми, ръцете ми, над рамената ми, по краката, изглеждаше като гладен лъв, смърдеше на бира. Аз повърнах, но на него не му пукаше. Каза ми, повърни върху мен и ще те убия“, разказва тя.

Изнасилвачите използвали и два смартфона – с единия осветявали сцената, а с другия снимали. Един от тях й се усмихнал и казал „Ще го кача във Фейсбук“.

Жената не може (а и едва ли някога ще успее) да се освободи от преживения ужас. „Аз се мих, плакнах, стерилизирах, но тази гнусотия не се маха. Аз съм пътувала по света, пътувала съм сама, в Африка, в Америка, в Холандия, мога да накарам мъжете да ме уважават, но това бяха животни“, допълва тя.

Но и това не е всичко. След изнасилването се появили още двама мъже – пияни. „К’во правиш?! Или това ще ти е краят, не ми трябва нож, ще го счупя с тази ръка“, заявил й един от тях като я хванал за врата и стиснал. Някой разтворил краката й, някой смъкнал още панталона й, последвали удари, смачкали лицето й. Мъчението и се сторило безкрайно. „Опитах се да се защитавам, но те бяха четиримата върху мен“, припомня си жертвата. Един от тях казал: „Знаеш ли колко много сме убили, сега ще те сложим в плик и ще те захвърлим тук“. И за да е по-убедителен, лидерът на групата „ми показа запис, който имаше на телефона – можеше да се види лицето му и след това жени, непознати, които плачеха и молеха за милост. После аз затворих очи и само исках всичко това да свърши скоро“.

Очевидно, тя е станала жертва на група мигранти - серийни изнасилвачи; ако се вярва на думите им – и убийци.

Културно: „Секс или смърт“, мигрант към момичето, което се опитал да изнасили

Културно: Сирийски бежанец изнасилил социална работничка

Толкова по въпроса за „добрите хорица, избягали от насилията“, които ще обогатяват и разнообразяват европейската култура и към които – по апелите на европолитиците – трябва да проявяваме съчувствие и гостоприемство, да ги приемем за едни от нас. Само че, дали ще се намери дори и един от тях, който да убеди тази жена и близките й, че това наистина са хора, а не животни?

По информация на италиански медии.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас