НОВИНИ

Проявите на „културното обогатяване“ на европейците от страна на търсещите убежище в Европа мигранти продължават. В Германия 21 годишен гамбиец се опита да насили, а после „само“ ограби 90-годишна жена в дом за възрастни хора в Германия.

Рано сутринта на 26 май избягалият от насилията гамбиец се промъкнал в стаята на 90 – годишна жена в дом за възрастни хора във Вендлинген, съобщи „Presseportal“, позовавайки се на съвместно съобщение на прокуратурата и полицията в Щутгарт.

Той се опитал да насили старата жена, която все още спяла. Тя се събудила и започнала да се съпротивлява. Гамбиецът спрял с „ласките“, но пък се опитал да свали от пръста й брачната й халка. Не успял и тогава взел някои от дрехите и бижутата й, а също и телевизора й с плосък екран и избягал – преди алармираният обслужващ персонал да успее да го залови.

За негово нещастие обаче, бил сниман, което позволило на полицията по-късно да го идентифицира и задържи. При обиска на жилището му в Оербойхинген били открити част от задигнатите дрехи и колие на възрастната жена.

В петък (16 юни) съдът определил на гамбиеца мярка за неотклонение – задържане под стража до гледането на делото срещу него.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас