НОВИНИ

Испанската полиция е провела операция, при която са били разкрити и разбити три нелегални лаборатории за нелегално производства на лекарства, претърсени са 15 сгради в Мадрид, Валенсия и Малага и са задържани 29 човека.

При операцията, която е проведена с подкрепата на Европол са били конфискувани и над 5 млн дози нелегално произведени „лекарства“.

Материалите (прекурсорите) за лекарствата са били внасяни основно от Китай в Испания, където са били прехвърляни в трите лаборатории. Готовата продукция е била пласирана основно във фитнес салони в Испания и Холандия.

Освен това, полицаите са заловили и 7 литра течен тестостерон, 42 500 дози MDMA, 3 500 дози LSD, 5 000 грама кристали, 500 грама кетамин, около 35 000 евро в брой, а също и хиляди опаковки на нелегално произведени/фалшиви лекарства.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас